Student Support for Educational Systems

Hoe lever ik een Turnitin Assignment in?

Updated on

Dit artikel legt uit hoe je een Turnitin opdracht inlevert. De situaties die zich voor kunnen doen na het inleveren van de opdracht worden ook besproken. 

In 99%  kun je  maar 1 bestand per opdracht inleveren bij Turnitin Assignments vanwege de benodigde instellingen voor de plagiaat check. Wees dus voorzichtig bij het inleveren van opdrachten. 

Alleen als de docent specifiek de instructie heeft gegeven om meerdere bestanden in te leveren, is het mogelijk om meerdere bestanden te uploaden. 

  • Klik in de cursus op de Assignment, OF 
  • Klik in de topnavbar op Course Tools
  • Klik op Assignments
ScreenSteps - Google Chrome

Klik op de naam van de Assignment. 

ScreenSteps - Google Chrome
  1. Klik op Add a File en upload een bestand van je computer
  2. Optioneel: voeg een comment toe als de docent daar toe instructie heeft gegeven. 
  3. Klik op Submit om de opdracht in te leveren. 

De volgende situaties kunnen zich voordoen:

Successful!

ScreenSteps - Google Chrome

Als de opdracht succesvol is ingeleverd, zul je een scherm zien zoals hierboven weergegeven. Klik op Done om dit scherm te sluiten. 

Oops, your file could not be uploaded

In het geval dat de bestandsnaam een van de volgende tekens bevat: <>:;"/\|?*, geef het bestand een nieuwe naam en probeer opnieuw om je bestand te uploaden. 

Als de melding blijft voorkomen, kun je contact opnemen met de Helpdesk Portal

Warning! An originality report could not be generated

Wees gerust,  je hoeft verder geen actie te ondernemen waneer je deze melding ziet. 

Desktop

Wanneer je deze error tegenkomt, geen zorgen. Je bestand is veilig ingeleverd. Ook jouw docent heeft het bestand ontvangen. Het is dus niet nodig om je docent te contactren, ondanks dat het bericht anders doet vermoeden. 

Op het moment van het inleveren was er een technisch probleem tussen Brightspace en Turnitin, waardoor originaliteit rapport niet kon worden gecreĆ«erd. De docent kan dit oplossen door jouw ingeleverde bestand om nieuw in te leveren in Turnitin, of de rapporten zullen automatisch worden gegenereerd na dat het technische probleem is verholpen. 

In het geval dat er een grote storing is bij Turnitin, zullen docenten niet het ingeleverde bestand opnieuw inleveren in Turnitin, zoals de Brightspace Homepage suggereert. De rapporten zullen worden gegenereerd wanneer het probleem is opgelost door Turnitin. 

Previous Article Hoe kan ik ingeleverde opdrachten opnieuw uploaden?
Next Article Hoe bekijk en download ik feedback in Turnitin?