Student Support for Educational Systems

Waar kan ik mijn inschrijvingen vinden?

Updated on

In dit artikel wordt uitgelegd waar je je inschrijvingen kan vinden.

Klik op Inschrijvingen. Je krijgt dan het volgende scherm te zien:

Op dit scherm zie je al je inschrijvingen. Er kan gefilterd worden op collegejaar en semester.

Wanneer je bent ingeschreven voor je tentamen en deze ook bevestigd hebt, wordt dit weergegeven door middel van een groen bolletje met een vinkje en de melding: 'Inschrijving definitief'.

In het geval dat je bent ingeschreven voor je tentamen, maar deze nog niet hebt bevestigd, wordt dit duidelijk gemaakt door middel van een oranje bolletje met uitroepteken en de melding: 'Inschrijving is nog niet definitief'. Om het tentamen te mogen maken, dien je je deelname te bevestigen.

In het geval dat je ben ingeschreven voor het tentamen, en hebt aangegeven dat je niet aanwezig zal zijn, blijft tot de deadline een oranje bolletje met uitroepteken en de volgende melding zichtbaar: 'Je hebt aangegeven niet deel te gaan nemen aan het tentamen. Tot de deadline kun je je keuze ongedaan maken. Daarna volgt automatische uitschrijving'.

Als de activiteit waar je je voor hebt ingeschreven met een wachtlijst werkt, zie je dat op dit scherm terug door middel van een blauw klokje met de melding: 'Op wachtlijst geplaatst'.

Previous Article Hoe controleer ik de status van mijn inschrijvingen?
Next Article De studieactiviteit waarvoor ik mij wil inschrijven zit vol. Wat nu?