Student Support for Educational Systems

Notificaties en het Berichtencentrum

Updated on

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je berichten en notificaties kan inzien in het Berichtencentrum en wat voor soort notificaties je kan ontvangen. 

Het Berichtencentrum

Na het inloggen in het studentenportaal kun je via de kolom rechts, via het menu links bovenin  of volgens het icoon rechts bovenin navigeren naar het Berichtencentrum . Als er een nieuw, ongeopend bericht in je Berichtencentrum staat kun je dat ook zien aan het icoon rechts bovenin.  

In het Berichtencentrum ontvang je verschillende notificaties over het plannen, inschrijven en tentamens. Zo ontvang je een bericht als je inschrijving of uitschrijving verwerkt is en oproepen om je planning te maken en je in te schrijven voor vakken.  Deze berichten worden gelabeld als Plannen & Inschrijven. 

Wanneer je oproepen en reminders ontvangt is afhankelijk van je studie en de manier en het moment waarop je wordt geacht je in te schrijven. Je kun berichten in het Berichtencentrum niet verwijderen, maar wel als gelezen markeren, door op Markeer alle berichten als gelezen te klikken.

Previous Article Korte video - Berichtencentrum
Next Article Hoe verander ik de taalinstelling van de notificaties?